“Black Panther: Wakanda Forever” Fragmanı Büyük Ses Getirdi

“Black Panther: Wakanda Forever” Fragmanı Büyük Ses Getirdi

  27. Temmuz 2022

  858 Okunma

İlk 24 saatte 172 milyon izlenmeye ulaşan fragman sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

“Black Panther: Wakanda Forever” teaser fragmanı ilk 24 saat içinde 172 milyon görüntülendi ve Marvel Sinematik Evreni’nin en çok izlenen fragmanlarından biri oldu. 2017’de çıkan “Black Panther” fragmanı ilk 24 satte88 milyon kez görüntülenmişti.

Fragman ayrıca sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi ve “Black Panther” ve filmle ilgili konular 893 binin üzerinde bahsedilme oranına ulaştı. ilk filmden sonra hayatını kaybeden Chadwick Boseman, filmdeki karakterlerden Namor ve Shuri, yönetmen Ryan Coogler, Ramonda karakterine hayat veren Angela Bassett ve Kral T’Challa Twitter’de trend topic olurken, #WakandaForever hashtagi beş saat boyunca 1 numarada kaldı.

Marvel Sinematik Evreni’ne ait filmlerden fragmanı en çok izlenilen “Spider-Man: No Way Home” ilk 24 saatte 355 milyon izlenmeye ulaşarak aşılması zor bir rekor kırmıştı. En çok izlenilen ikinci fragman ise bir dönemi kapatan “Avengers: Endgame” fragmanı olmuş ve 289 milyon kez izlenmişti. Marvel’ın vizyona giren son filmi “Thor: Love and Thunder”ın fragmanı ise 209 milyon izlenmeye ulaşmıştı.

Genellikle hafta içi gündüz saatlerinde yayınlanan fragmanlar, gün içinde tekrar tekrar izlenme olasılığından faydalanıyor ve yüksek izlenme oranlarına daha kısa sürede ulaşabiliyorlar. Black Panther 2’nin fragmanı ise ABD saatiyle Cumartesi gecesi, yani bir fragman yayınlanmak için pek tercih edilemeyecek bir zaman diliminde yayınlandı. İzlenme oranının buna rağmen yüksek olması da dikkate değer.

Yorum Alanı
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden hdmerkezi.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.