Chloe Zhao’nun hayata geçirdiği Eternals hakkında Angelina Jolie’den yorum geldi.

Chloe Zhao’nun hayata geçirdiği Eternals hakkında Angelina Jolie’den yorum geldi.

  5. Mayıs 2021

  290 Okunma

Chloe Zhao'nun hayata geçirdiği Eternals hakkında Angelina Jolie'den yorum geldi.

Oscar ödüllü yönetmen Chloé Zhao’nun imzasını attığı Eternals hakkında Angelina Jolie’den bir açıklama geldi. Yıldız oyuncu, Eternals için ve Marvel hayranları için çok heyecanlı olduğunu belirtti. Jolie, CinemaBlend röportajında, Eternals ve Zhao hakkındaki düşüncelerinden de bahsetti.

Angelina Jolie, Marvel Sinematik Evreni’nin dördüncü fazında yer alacak olan Eternals filminde Thena olarak izleyeceğiz. Yıldız oyuncu, 2021’in Kasım ayı içerisinde film ile birlikte izleyici karşısına çıkacak. Jolie, CinemaBlend’e verdiği röportajda, Chloe Zhao ve aldığı En İyi Film ve En İyi Yönetmen Oscar’ı hakkında şu sözleri sarf etti: “Çok, çok mutluyum. Bence o çok özel bir yönetmen. Biliyorsunuz ki gerçekten ilgi çekici bir kadın. Çok düşünceli ve yaptığı işte çok ciddi. Filmleri aracılığıyla Marvel için yeni bir ton yaratıyor. İzleyicilerin bunu görecek olması beni heyecanlandırıyor.”

Filmin oyuncu kadrosunda Angelina Jolie, Richard Madden, Salma Hayek, Gemma Chan, Kit Harington, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henry, Barry Keoghan, Dong Seok Ma, Lia McHugh gibi yıldızlar bulunuyor. Eternals halkı, insanları, humanoid ırkı Deviant’lara karşı savunmak için Dünya’ya gönderilen ölümsüz ve çok güçlü bir insan türü. Kozmik varlıklar olan Celestials, insanlar üzerinde deneyler yaparlar. Genetikleri değiştirilen insanlar yaratan Celestials’ı konu edinen çizgi romanlarda bu insanlar hem süper güçlere sahiplerdir, hem de yarı ölümsüzlerdir. Ayrıca vahşi bir ırk olan Deviants’ı da yaratmış bulunan Celestials, insanlık tarihinin arka planında yer alan iki ırk yaratmış olur. Eternals ve Deviants, tarih boyunca birbirleriyle çatışma içinde olacaklardır..

Eternals, 5 Kasım 2021’de sinemalardaki yerini alacak.

Yorum Alanı
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden hdmerkezi.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.