Disney Plus, “Bergen” ve “Recep İvedik 7” Filmlerinin Yayın Haklarını Satın Alıyor!

Disney Plus, “Bergen” ve “Recep İvedik 7” Filmlerinin Yayın Haklarını Satın Alıyor!

  16. Mayıs 2022

  927 Okunma

14 Haziran’da Türkiye’de de yayın hayatına başlayacak olan dijital yayın platformu Disney Plus’ın gelecek planlarıyla ilgili yeni iddialar var.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Farah Zeynep Abdullah, Tilbe Saran ve Erdal Beşikçioğlu’nun başrollerini paylaştığı, “Bergen” filminin yayın haklarını Disney Plus satın aldı. Ülkemizde gişede rekor bir başarı yakalayan filmin dijital platformda da büyük ilgiyle karşılanacağını kestirmek güç değil.

İbrahim Seten’in haberine göre ise Disney Plus, hazırlıkları süren “Recep İvedik 7” filminin haklarını da aldı. Geçtiğimiz günlerde Şahan Gökbakar’ın hazırlıklarına başladığını duyurdu yeni Recep İvedik filmi Disney Plus için çekilecek.  Ayrıca, Gökbakar 120 milyon gibi bir ödeme aldığı söyleniyor.

Yorum Alanı
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden hdmerkezi.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.