Disney Plus Türkiye’ye Geliyor!

Disney Plus Türkiye’ye Geliyor!

  1. Ocak 2022

  389 Okunma

Disney Plus Türkiye’ye Geliyor!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Disney Plus’a 10 yıllık bir yayın hakkı lisansı verdi. Disney Plus ne zaman gelecek sorusu tam cevap bulmasa da platform 2022 yılı içerisinde Türkiye pazarına girecek. 

Netflix ve Amazon Prime’dan sonra Disney Plus da sonunda Türkiye’ye geliyor. RTÜK dün gerçekleştirdiği toplantıda Disney Plus’ın “internet üzerinden isteğe bağlı yayıncılık” lisans başvurusu değerlendirildi. Sonuç olarak da dijital yayın platformu 10 yıllık yayın hakkı tanıyan lisansını aldı.

Netflix ve Amazon Prime’ın ardından Türkiye pazarında yerini alacak olan Disney Plus şimdiden yerli içerikler için de çalışmalar yapıyor. Geçtiğimiz gün duyurulduğu gibi Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’ü oynayacağı yapım da Disney Plus’ta yayınlanacak (ilgili habere git).

Disney, özellikle haklarını aldığı Marvel ve Lucas Film orijinal yapımlarıyla seyircisine oldukça geniş bir içerik yelpazesi sunuyor. Uzun zamandır Türkiye’ye gelmesi beklenen platformun 2022’nin hangi yarısında yayına başlayacağı henüz açıklanmadı.

Yorum Alanı
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden hdmerkezi.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.