Jurassic World Filmleri “Jurassic World Dominion” İle Son Bulmayacak

Jurassic World Filmleri “Jurassic World Dominion” İle Son Bulmayacak

  1. Şubat 2022

  477 Okunma

Haziran ayında vizyona girecek "Jurassic World Dominion" 2015 yılında başlayan üçlemeyi tamamlayacak. Ancak ufukta yeni Jurassic World filmleri olabilir...

Haziran ayında vizyona girecek “Jurassic World Dominion” 2015 yılında başlayan üçlemeyi tamamlayacak. Ancak ufukta yeni Jurassic World filmleri olabilir…

Usta yönetmen Steven Spielberg’in 1993 tarihli Jurassic Park filmi, soyları milyonlarca yıl önce tükenen dinozorları yeniden dünyamıza dahil ederek büyük beğeni topladı ve 3 dalda Oscar ödülü aldı. Devamında gelen 1997 tarihli The Lost World: Jurassic Park ve Jurassic Park III ile üçleme tamamlandı. Ne var ki devam filmlerinin etkisi ilk film kadar büyük olmadı.

2015 yılında vizyona giren Jurassic World ise yeni bir üçleme başlattı. Colin Trevorrow tarafından yönetilen ve başrollerini Chris Pratt ile  Bryce Dallas Howard’ın paylaştığı film gişede büyük bir başarı gösterdi. Jurassic World halen tüm zamanların en çok gişe hasılatı elde eden filmleri listesinde 6. sırada yer alıyor.

2018 yılında devam filmi Jurassic World: Fallen Kingdom geldi. Başrollerinde yine Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard’ın yer aldığı film J.A. Bayona tarafından yönetildi. Jurassic World üçlemesini sonlandıracak film ise 2022 Haziran’ında vizyona girmesi planlanan Jurasic World Dominion (Jurassic World Hakimiyet) olacak. Bryce Dallas Howard ve Chris Pratt’e Sam Neill, Mamoudou Athie, Daniella Pineda ve orijinal üçlemede de rol alan Laura Dern ile Jeff Goldblum’un eşlik ettiği filmin yönetmenliğini Colin Trevorrow üstlendi.

Jurassic World filmlerin yapımcısı Frank Marshall, serinin hayranlarını sevindirecek bir haber vererek ilerleyen dönemde daha fazla Jurassic World filmi izleyebileceğimizi söyledi. Yönetmen Colin Trevorrow, Jurassic World Dominion’ın Jurassic Park ve Jurassic World filmlerinin hikayesini sona erdireceğini belirtmişti. Fakat Netflix dizisi Jurassic World: Camp Cretaceous gösterdi ki bu dünyaya ait daha pek çok hikaye anlatılabilir.

Frank Marshall’ın Slash Film’e verdiği röportajda yer alan açıklamasının tamamı şu şekilde: “Bence ‘Dominion’ bu üçlemeyi tamamlayacak ama durup dinlenmeyeceğiz, geleceğin nasıl olacağını göreceğiz. Netflix’te harika bir dizimiz, ‘Camp Cretaceous’ var. Açık bir şekilde harika yazarlar, yönetmenler ve harika bir hikaye anlatımı ile kalieli filmler yapmak istiyoruz ve kesinlikle Jurassic dünyasında daha fazla şey yapmak istiyoruz.”

Yorum Alanı
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden hdmerkezi.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.