Kıvanç Tatlıtuğ, “Into The Night”a Konuk Oldu

Kıvanç Tatlıtuğ, “Into The Night”a Konuk Oldu

  28. Temmuz 2021

  456 Okunma

Kıvanç Tatlıtuğ, "Into The Night"a Konuk Oldu

Netflix’in başarılı dizilerinden Into The Night, yeni sezonunda Kıvanç Tatlıtuğ’u konuk ediyor. Belçika yapımı dizi, ikinci sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin ilk sezon ana oyuncu kadrosunda ayrıca Mehmet Kurtuluş da yer alıyordu. Into The Night’ın ilk sezonu Belçika, Fransa, Türkiye, Almanya, Polonya, İtalya ve Rusya’dan oyuncuları bünyesinde bulunduruyordu.

Netflix dizisi Bir Denizaltı Hikayesi ile izleyici karşısına geçmeye hazırlanan yıldız oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Netflix’in başka bir popüler dizisine konuk oldu. Jason George’un imzasını attığı Into The Night, ilk sezonuyla dikkatleri üzerine çekmişti. Yapımcılığında The Witcher ile tanınan Tomek Bagiński’nin George’a eşlik ettiği Into The Night’ın yeni sezonu Nabil Ben Yadir ve Camille Delamarre tarafından çekildi. Kıvanç Tatlıtuğ’un dizide nasıl bir rolle karşımıza çıkacağı henüz bilinmiyor.

Into The Night’ın yeni sezonuna Kıvanç Tatlıtuğ’un yanı sıra Anton Kouzemin, Coen Bril, Joe Manjón, Émilie Caen, Borys Szyc, Dennis Mojen, Javier Godino, Marie-Josée Croze yer alacak. Pauline Etienne, Mehmet Kurtulus, Laurent Capelluto, Ksawery Szlenkier, Jan Bijvoet, Babetida Sadjo, Nabil Mallat, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Alba Gaïa Bellugi ve Nicolas Alechine ise ilk sezondan tanıdığımız yüzler olarak dizide devam edecekler.

Into The Night’ın yeni sezonu için henüz tarih verilmedi.

Yorum Alanı
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden hdmerkezi.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.