Kyle Chandler, Showtime Dizisi ‘Super Pumped’ın Kadrosunda

Kyle Chandler, Showtime Dizisi ‘Super Pumped’ın Kadrosunda

  29. Mayıs 2021

  307 Okunma

Kyle Chandler, Showtime Dizisi ‘Super Pumped’ın Kadrosunda

Kyle Chandler, Mike Isaac’ın “Super Pumped: The Battle for Uber” kitabının televizyon uyarlaması olan Showtime’ın antoloji dizisi “Super Pumped”a katılıyor. “Friday Night Lights” ve “Bloodline” yıldızı Chandler Bill Gurley’i canlandıracak. Bill Gurley, Uber’in başarısına bahse giren ve daha sonra sonuçlarına katlanmak zorunda olan, açık sözlü, parlak Teksaslı bir kapitalist olarak tanımlanıyor.

Haber, Joseph Gordon-Levitt’in bir toplantı odası darbesiyle yerinden edilen Uber CEO’su ve kurucu ortağı Travis Kalanick’i oynayacağını duyurmasından günler sonra geldi. “Billions” dizisinin içerik oluşturucusu Brian Koppelman ve David Levien’in yanı sıra Soundtrack’in yaratıcısı Beth Schacter, dizide yönetici yapımcı, yazar ve dizi sorumlusu olarak görev yapacak.

Paul Schiff ve Allyce Ozarski, yazar Stephen Schiff’le birlikte yönetici yapımcılığı da üstlenecek. Isaac, yapımcılığını Showtime’ın yaptığı projede yardımcı yapımcı konumunda. Showtime Networks’ün senaryolu programlamadan sorumlu başkan yardımcısı Amy Israel; “Kyle Chandler derin bir bütünlük, özgün bir varlık ve yaşadığı her rol için yadsınamaz bir manyetizma. Chandler ve Joseph Gordon-Levitt gibi dinamik bir ikiliyi, projede görmekten dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Bu iki aktörün başını çekmesiyle, dizi sürükleyici ve çılgın bir yolculuk vaat ediyor.” dedi.

Chandler, televizyonda en çok “Friday Night Lights”ta canlandırdığı Koç Eric Taylor olarak ve “Bloodline”la “Grey’s Anatomy”deki rolleriyle tanınıyor. Beyaz perdede, Emmy ödüllü aktör son olarak “Godzilla vs. Kong” ve “The Midnight Sky” filmlerinde yer aldı. Daha önce “Manchester by the Sea”, “The Wolf of Wall Street” ve “Zero Dark Thirty” gibi Oscar kazanan filmlerde yer aldı.

Yorum Alanı
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden hdmerkezi.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.