Lost, Disney Plus’la Türkiye’ye Geliyor!

Lost, Disney Plus’la Türkiye’ye Geliyor!

  4. Nisan 2022

  597 Okunma

Lost, tüm bölümleriyle Disney Plus Türkiye'de yayınlanacak

Tüm zamanlar en çok sevilen ve en çok izlenen dizilerinden olan, modern TV dünyasına yön veren dizilerin başında gelen Lost, uzun bir süredir Türkiye’de bulunan platformlarda yoktu. Son gelen haber ise bu durumu değiştirecek ve hayranları sevindirecek. Çok yakında Türkiye piyasasına girecek olan Disney Plus, tüm bölümleriyle Lost’u yayınlayacak.

2004-2010 yılları arasında 6 sezon yayınlanan ve bir fenomene dönüşen Lost, uçak kazası sonrası bir adada hayatta kalma mücadelesi veren insanların yaşadıklarına odaklanıyor. İlginç olaylar kaza kurbanlarını daha zorlu bir mücadeleye sokuyor ve izleyici merak duygusunu bir an olsun yitirmiyor. Dizinin arkasında, daha sonra birçok projeyle karşımıza çıkan J.J. Abrams, Jeffrey Lieber, Damon Lindelof yer alıyor.

LOST’un oyuncu kadrosunda Adewale Akinnuoye-Agbaje, Naveen Andrews, Nestor Carbonell, Henry Ian Cusick, Jeremy Davies, Emilie de Ravin, Michael Emerson, Jeff Fahey, Matthew Fox, Jorge Garcia, Maggie Grace, Josh Holloway, Malcolm David Kelley, Daniel Dae Kim, Yunjin Kim, Ken Leung, Evangeline Lilly, Dominic Monaghan, Terry O’Quinn ve Harold Perrineau gibi isimler yar alıyor.

Disney Plus, yakın zamanda yaptığı açıklamada 14 Haziran tarihinde Türkiye yayınına başlayacağını duyurdu. Star Wars ve Marvel evrenlerindeki birçok yapıma sahip olan platform, yerli yapımlar için de çalışmalara başladı. Arşivinde Lost gibi birçok ödüllü dizi de bulunan dijital platformun Türkiye macerası heyecanla bekleniyor.

Yorum Alanı
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden hdmerkezi.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.