Rebecca Ferguson, Distopya Dizisi “Wool”un Başrolünde!

Rebecca Ferguson, Distopya Dizisi “Wool”un Başrolünde!

  23. Mayıs 2021

  356 Okunma

Dizi, Apple TV Plus'ın yeni projelerinden biri..

Rebecca Ferguson, Hugh Howey’nin distopik gelecek romanı “Wool”un Apple TV Plus dizisi uyarlamasında başrolde. İlk olarak internette bağımsız bir kısa öykü olarak yayınlanan “Wool”, iklimi bozan bir geleceğin öyküsünü anlatıyor. İnsanlardan oluşan bir toplum, derin, dikey olarak düzenlenmiş bir siloda yaşar ve güvenliklerini korumak için son derece planlı bir yaşam biçimine göre kendilerini organize ederler.

Yazar Hugh Howey, kısa öyküsüyle büyük beğeni topladıktan sonra, yayıncılığa yöneldi ve ardından “Shift” ve “Dust” adlı iki kitap daha yayınladı. “Wool”la birlikte üçleme artık “Silo” serisi olarak biliniyor. Apple’ın “Masters of the Air” ve “Justified” dizilerinin yapımcısı olan ve aynı zamanda “The Mandalorian”ın ilk sezonunda da yazan Graham Yost, Apple TV + için diziyi yazacak ve yönetecek.

Rebecca Ferguson mütevazı ve çalışkan bir topluluk mühendisi olan Juliette rolünde. Dizide, aynı zamanda  yönetici yapımcı olarak yer alıyor. Remi Aubuchon, Nina Jack ve Ingrid Escajeda ile birlikte Hugh Howey, showrunner ekibini tamamlıyor. Ferguson, en çok “Mission: Impossible” serisinde Tom Cruise’la oynadığı çalışmasıyla ve “Florence Foster Jenkins”, “The Greatest Showman” ve “Doctor Sleep” filmlerindeki çarpıcı performanslarıyla tanınıyor. Bu yıl Denis Villeneuve’ün merakla beklenen “Dune” filminde rol alacak.

Yazar-yapımcı Graham Yost şu anda Apple TV Plus ‘ta oldukça meşgul. “Wool”un yanı sıra, Steven Spielberg ve Amblin tarafından yönetilen bir İkinci Dünya Savaşı drama dizisi olan “Masters of the Air”in yapımcılığını ve yardımcı yöneticiliğini yapıyor. Ayrıca, Gary Oldman liderliğindeki casus dizisi Slow Horses’ta yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

Yorum Alanı
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden hdmerkezi.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.