Sylvester Stallone, Cehennem Melekleri Spin-off Filmini Duyurdu

Sylvester Stallone, Cehennem Melekleri Spin-off Filmini Duyurdu

  18. Ağustos 2021

  2.016 Okunma

Sylvester Stallone, Cehennem Melekleri Spin-off Filmini Duyurdu

Sylvester Stallone, Cehennem Melekleri’nin bir yan filminin bu ekim ayında çekileceğini doğruladı. Stallone, The Expendables (Cehennem Melekleri) serisine 2010 yılında, 80’lerin ve 90’ların birçok tanıdık aksiyon yıldızıyla, yeni bir seri üzerinde işbirliği yapmak üzere bir araya gelerek ve bir Dirty-Dozen tarzı aksiyon filmi çekerek başladı. İlk film, 2012’de The Expendables 2 ve 2014’te The Expendables 3 olmak üzere iki devam filmi çekecek kadar başarılı olan Stallone tarafından yönetildi.

Cehennem Melekleri serisi, tüm dünyada yüksek riskli işlerle uğraşan bir grup eski paralı askerin lideri Stallone’un canlandırdığı Barney Ross’a odaklanıyor. Seri, aralarında Stallone, Jason Statham, Jet Li, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Harrison Ford ve Mel Gibson’ın da bulunduğu uzun bir aksiyon yıldızı oyuncu kadrosunu izleyicilerle buluşturdu. Şimdi, Stallone seri hakkında heyecan verici bir güncelleme sağladı.

 

Stallone, bugün Instagram’a gitti, birinin Cehennem Melekleri karakteri Barney Ross’un son derece detaylı kol dövmesinin bir resmini yayınladı ve açıklamasına, Christmas Story çalışma başlığıyla, ekim ayında Cehennem Melekleri’nin bir yan filmini çekmek için yola çıkacağı müjdesini ekledi. Jason Statham, Cehennem Melekleri filmlerinin üçünde de Lee Christmas karakterini oynadı, bu nedenle bu onun projenin bir parçası olduğu anlamına gelebilir. Statham’lı bir Cehennem Melekleri yan projesi daha önce rapor edilmiş, ancak onaylanmamıştı, dolayısıyla bu haber resmileştiği anlamına gelebilir.

Stallone, kısa süre önce Cehennem Melekleri 4 için tasarladığı yüzüğü sergiledi ve bu yılın başlarında, yıldız Randy Couture, Cehennem Melekleri 4’ün bu sonbaharda çekileceğini söyledi. Cehennem Melekleri 4 ve yan filmin aynı olması da mümkün ama açıklama gelene kadar bu serinin hangi yöne gittiğini bilmek zor. Cehennem Melekleri 3’ün üzerinden yedi yıl geçti ve Stallone, o zamandan beri, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Rocky spin-off filmleri Creed ve Creed II, Rambo: Last Blood’da John Rambo olarak başka bir dönüş gerçekleştirdi ve son olarak James Gunn’ın The Suicide Squad’ında King Shark’ın sesi olarak izleyiciyle buluştu.

Yorum Alanı
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden hdmerkezi.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.