Yeni Marvel Filmi Shang Chi’den Fragman Geldi!

Yeni Marvel Filmi Shang Chi’den Fragman Geldi!

  25. Nisan 2021

  389 Okunma

ylül ayında sinema seyircisi ile buluşması planlalan Shang Chi and the Legend of The Ten Rings filminden fragman geldi. Ülkemizde pandemi nedeniyle yaşanan belirsizlik devam ederken vizyon planlarının ne kadarının gerçekleşeceği hala merak konusu. Filmde ana karakter Shang Chi isimli kahramanı Simu Liu canlandıracak

Eylül ayında sinema seyircisi ile buluşması planlalan Shang Chi and the Legend of The Ten Rings filminden fragman geldi. Ülkemizde pandemi nedeniyle yaşanan belirsizlik devam ederken vizyon planlarının ne kadarının gerçekleşeceği hala merak konusu. Filmde ana karakter Shang Chi isimli kahramanı Simu Liu canlandıracak. 

Marvel çizgi romanlarında geçen Shang Chi’nin orijini ise şöyle: Shang Chi, Çinli bir savaşçı, silah ustası ve aynı zamanda Fu Manchu’nun oğludur. Filmin odağına alacağı konu ise şu anda tam olarak belli değil; tek bildiğimiz, Shang-Chi’nin On Yüzük ismindeki gruba dahil olduktan sonra geçmişiyle yüzleşmesini içerdiği. Shang-Chi’nin film versiyonunun Tony Leung’un canlandırdığı ve çizgi romanlardakinden farklı bir babası olduğunu da biliyoruz.

Marvel Sinematik Evreninde yer alacak ilk Asyalı süper kahraman olma özelliğine sahip olan Shang Chi, daha önce Iron Man 2 filminde adı geçen Mandarin ve On Yüzük organizasyonunu da odağına alacak. Filmin yönetmen koltuğunda ise 2019 yapımı Just Mercy ile adını duyuran Destin Daniel Cretton yer alıyor.

Yorum Alanı
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden hdmerkezi.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.