1. Cinayet Süsü

    Cinayet Süsü

    1080P Yerli Film

    Suç ve komedi öğeleri üzerine kurulu olan Cinayet Süsü, gizemli bir seri katili yakalamaya çalışan cinayet büro ekibinin maceralarını konu alıyor.Deneyimli Başkomiser Emin ve ekip arkadaşları, daha önce hiç karşılaşılmamış bir seri katil vakası ile karşı karşıyadır. Ancak çözüm için kullandıkları yollar pek de doğru değildir. Birbirini takip eden rezillikler bir yana, cinayetler de devam etmektedir. Bir de bu arap saçının içine bir yasak aşk hikayesi eklenir!
    4.8
    ( Toplamda 3 oy verildi. )

        6.7   11.935

Background
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Bu Link Vip üyelere özel olarak ayarlanmıştır. Giriş yapmak için Buraya Tıklayınız
Nasıl Vip üye olacağınızı öğrenmek için BURAYA tıklayınız!
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ (CAPS)

Yorum Alanı
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden hdmerkezi.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.