BBC One’ın Yeni Suç Dizisi The Gold’dan İlk Fragman

BBC One’ın Yeni Suç Dizisi The Gold’dan İlk Fragman

  21. Ocak 2023

  591 Okunma

BBC One, yaklaşmakta olan suç draması The Gold'un resmi fragmanını yayınladı.

Britanya tarihine, bugüne kadarki en büyük altın soygunu olan geçen Brink’s-Mat soygunundan esinlenen hikayesiyle BBC One dizisi The Gold’dan ilk fragman yayınlandı. Dizinin şu an için kesinleşmiş bir yayın tarihi olmasa da, bu yıl içinde yayınlanması bekleniyor.

Brink’s-Mat soygununun ikonik gerçek hikayesinden ve onu takip eden onlarca yıllık olaylar zincirinden esinlenen dizinin senaryosu Neil Forsyth tarafından kalem alındı. Yönetmen koltuğunda ise Lawrence Gough yer alıyor.

Suç draması The Gold’un başrollerinde Hugh Bonneville (Downton Abbey), Jack Lowden, Dominic Cooper, Charlotte Spencer, Tom Cullen (Black Mirror), Emun Elliott, Sean Harris, Ellora Torchia ve Stefanie Martini yer alıyor.

26 Kasım 1983’te, altı silahlı adam Londra Heathrow Havaalanı yakınlarındaki Brink’s-Mat güvenlik deposuna girdi ve yanlışlıkla 26 milyon sterlin değerinde külçe altına rastlar. O zamanın dedektiflerine göre tipik bir “Eski Kent Yolu” silahlı soygunu olarak başlayan olay, İngiliz suç tarihinde ufuk açıcı bir olay haline geldi.

Kapsamlı araştırmalardan ve olaylara karışan bazı kişilerle yapılan röportajlardan ilham alan The Gold, bu olağanüstü ve destansı hikayeyi ilk kez bütünüyle anlatmak için 1980’lerin dünyasına bir yolculuğa çıkan, heyecan verici bir suç draması.

The Gold, İngiltere’de BBC One ve BBC iPlayer’da prömiyer yapacak ve ardından ABD’de Paramount+’ta yayınlanacak.

Yorum Alanı
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden hdmerkezi.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.