Cannes Galibi “Titane”ın Vizyon Tarihi Ne Zaman?

Cannes Galibi “Titane”ın Vizyon Tarihi Ne Zaman?

  25. Temmuz 2021

  1.411 Okunma

Titane filmi için ilk vizyon açıklaması geldi

Cannes’da Altın Palmiye kazanan “Titane”, 1 Ekim’de ABD’de vizyona giriyor. 2019’da Julia Ducournau filminin satın alma haklarını ele geçiren Neon, duyuruyu cuma günü Twitter’da yaptı. Başrollerini Agathe Rousselle ve Vincent Lindon’ın paylaştığı film, bir trafik kazası sonucu kafasında metal bir plakayla büyüyen ve arabalarla seks yapan bir kadının etrafında dönüyor.

Ducournau’ya Cannes’da Altın Palmiye kazanan ikinci kadın yönetmen unvanı getiren filmde ayrıca, Garance Marillier, Laïs Salameh, Mara Cisse, Marin Judas, Diong-Kéba Tacu, Myriem Akheddiou ve Bertrand Bonello yer alıyor. Filmin fragmanı, tek bir diyalog kelimesi olmadan, dönüşen bir vücudun, alevlerin yayılması ve insanların dans ettiği üzücü sahneler arasında akıyor.

Christophe Hollebeke’nin yürütücü yapımcılığını üstlendiği “Titane”ın yapımcılığını Jean-Christophe Reymond, ortak yapımcılığını ise Olivier Père, Jean-Yves Roubin ve Cassandre Warnauts üstleniyor. Philippe Logie yardımcı yapımcı, Anne-Laure Declerck ise diğer yardımcı yapımcı olarak Cannes’ı kazanan filmde görev alıyor.

Fransız yönetmen Ducournau, kısa filmi “Junior”la 2011 Cannes Film Festivali’nde Petit Rail d’Or ödülünü kazandı. İlk uzun metrajlı filmi 2016’da Cannes’da ödül alan korku gerilim filmi “Raw”dı. Eleştirmenlerden övgüler toplayan bu film ve Titane sonrası Ducournau’ya yeni David Lynch yakıştırması yapanların sayısı da az değil.

Yorum Alanı
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden hdmerkezi.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.