Prime Video’nun Yeni Aksiyon Dizisi Citadel

Prime Video’nun Yeni Aksiyon Dizisi Citadel

  7. Mart 2023

  902 Okunma

Richard Madden, Priyanka Chopra Jonas ve Stanley Tucci başrolde...

Amazon Prime Video, “Avengers: Endgame”, “The Gray Man” gibi filmlerin yönetmenliğini yapan Anthony Russo ve Joe Russo’nun imzasını taşıyan, büyük bütçeli casus gerilimi dizisi “Citadel”in ilk fragmanını yayınladı.

Dünyanın dört bir yanından, hiçbir ülkeye bağlılığı olmayan bir casus örgütü olan Citadel için çalışmak üzere bir araya gelen casusları konu alan altı bölümlük dizinin kadrosunda Richard Madden, Priyanka Chopra Jonas, Stanley Tucci ve Lesley Manville yer alıyor.

Kuruluşundan sekiz yıl sonra grup, Manticore adlı karanlık bir organizasyon tarafından yok edilir. Madden ve Chopra Jonas, tüm yaşananları ve gerçekte kim olduklarını aydınlatmak için yeniden bir araya gelip mücadele etmek zorunda kalan ajanlara hayat veriyorlar.

İşleri karmaşıklaştıran şey, hafızalarının silinmiş olması ve aslında seçkin casuslar olduklarının farkında olmadan yıllardır normal hayatlar yaşıyor olmalarıdır. Tucci, ikiliyi işe alan eski bir Citadel ajanını canlandırırken; Manville oyunun kötü karakterini, karanlık güçler için çalışan kararlı bir kadını oynuyor.

“Citadel” dizisinde amaçlanan, Hindistan, İtalya ve Meksika gibi pazarlarda yerel yıldızlarla spinoff projeleri üretmek ve aynı evrende geçen birden çok hikaye ile ilerlemekti. Dizinin İtalyan spinoff’u çoktan çekildi, Hindistan versiyonu ise şu anda çekim aşamasında.

Yorum Alanı
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden hdmerkezi.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.