Gülse Birsel’in Yazdığı Disney Plus Filminin Kadrosu Belli Oldu!

Gülse Birsel’in Yazdığı Disney Plus Filminin Kadrosu Belli Oldu!

  7. Temmuz 2022

  845 Okunma

Gülse Birsel’in Disney Plus için yazdığı “Yılbaşı” filmi yıldız kadrosuyla göz dolduruyor!

Ülkemizde yayın hayatına başlaması büyük ilgiyle karşılanan Disney Plus, yerli yapımlara verdiği önem ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz aylarda Gülse Birsel de platform ile anlaşma yapanlar kervanına katıldı. Gülse Birsel’in hem yazıp hem oynayacağı filmin adı “Yılbaşı” olacak. Film, pandemi dönemi içerisindeki bir yılbaşı gecesinde geçecek ve bir sitede yaşanan olayları anlatacak.

Film ile ilgili başka ayrıntı açıklanmasa da oyuncu kadrosu oluşmaya başladı. Yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın yapacağı filmde Ezgi Mola, Cengiz Bozkurt, Fatih Artman, İrem Sak, Serkan Keskin, Alican Yücesoy, Boran Kuzum, Alina Boz, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri rol alıyor.

Birsen Altuntaş’ın haberine film için çalışmalara başlandı hatta ilk okumalar yapıldı. Bu durumda film ile ilgili yeni detaylara yakında ulaşabiliriz. Bekleyip göreceğiz.

Yorum Alanı
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden hdmerkezi.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.